Campanya “RECOMANA’NS I ET TORNEM 100 € “

L’any 2020 passarà a la història per la pandèmia en la qual ens hem vist submergits, però també per aspectes molt més positius com és l’increment de les instal·lacions de plaques solars tant a habitatges particulars com a empreses. L’autoconsum elèctric a Espanya va augmentar un 30% el 2020, això ha sigut gràcies a l’eliminació al 2018 de l’impost del sol i a què a causa de la pandèmia, passem més estona a casa i ens ha fet ser més conscients del que representa la factura de la llum a la nostra economia domèstica.

És per això que a SOLCAM volem premiar la confiança que ens dipositen els nostres clients i hem posat en marxa la campanya “RECOMANA’NS I ET TORNEM 100 €“.

Aquesta campanya s’allargarà durant tot el 2021, els clients que hagin contractat amb SOLCAM La seva instal·lació de plaques fotovoltaiques i que ens recomanin a un amic o conegut, per cada nou client que ens portin recomanat els tornem 100 € pel prescriptor i 100 € per al nou client recomanat. Podran portar tants clients com vulguin al llarg del 2021. La promoció és vàlida per a instal·lacions contractades fins al 31/12/2021 i amb un límit de 1500 €.

Així que ja saps, ara més que mai, és el millor moment per passar-se a l’energia verda i ser una mica més sostenibles. A més podem oferir-te opcions de finançament del teu projecte. Si vols rebre més informació i assessorament sobre la millor solució per la teva llar o empresa truca’ns i t’informarem: 977 368 034 o contacta per mail al info@solcam.es

Comparteix: