15 ANYS

D’EXPERIENCIA

EN AUTOCONSUM FOTOVOLTÀIC

La energia solar fotovoltaica aprofita la radiació solar per generar electricitat, en els últims 15 anys hem vist com ha passat de petites instal·lacions per alimentar cases aïllades, fins a dia d’avui que ja forma part del mix energètic de qualsevol país desenvolupat.

Habitatges, edificis, comerços fabriques i fins i tot pobles sencers poden tenir la energia solar fotovoltaica la font principal, a vegades la única per disposar de tota la energia necessària per desenvolupar la seva activitat habitual.

A Solcam l’informarem i li ensenyarem multitud d’exemples de instal·lacions operatives, també li farem un estudi tècnic i econòmic a la seva mida.

CONTACTA
AMB NOSALTRES
I T’INFORMAREM

INSTAL·LACIONS

DOMÈSTIQUES

A les vivendes unifamiliar o a les comunitats ja es poden fer instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum individual o compartit. Poden ser instal·lacions amb acumulació (bateries) o d’autoconsum directe. (la energia es consumeix al mateix moment de generar-se)

La instal·lació d’un sistema com aquest a part de reduir el terme d’energia de la  factura elèctrica, també permet reduir el terme de potencia, aconseguint una reducció substancial de la despesa elèctrica.

Més informació +

INSTAL·LACIONS

INDUSTRIALS

A Solcam vam fer la primera instal·lació fotovoltaica al sector industrial l’any 2005, des d’aleshores, les nostres instal·lacions han generat milers de Mw, primer per tal de ser venuts a la xarxa elèctrica, i des de fa uns anys per ser autoconsumits directament. En qualsevol dels casos, la repercussió sobre el conte de resultats de les empreses ha estat positiu, reduint substancialment la seva despesa energètica.

Més informació +

CASOS D’ÈXIT

Perquè SOLCAM ENERGIA
ha de ser la seva empresa
de referencia!

Amb els anys hem vist la evolució, dels preus, de la tecnologia, i de les lleis, i durant tot aquest temps SOLCAM ENERGIA s’ha adaptat per tal de donar sempre la millor solució als seus clients.

Totes i cada uns de les instal·lacions executades i mantingudes per Solcam Energia, estan operant dins els seus límits operacionals.

Fem la enginyeria i els estudis, la millor oferta econòmica, executem la instal·lació amb eles millors materials, la legalitzem i la mantenim. A més si es necessari obtenim finançament i/o gestionem els ajuts dels que es pugui beneficiar el nostre client.

Els nostres clients ho son per sempre, igual que el nostre sol.