Grup Solcam col•labora amb SAMGUNG en l’evolució dels seus sistemes amb la instal•lació realitzada a l’edifici del carrer Pau Casals de Cambrils

20160217_164825 (Copiar)

El passat dijous, 18 de febrer, una delegació de Samsung va visitar la instal·lació realitzada per part del Grup Solcam a Cambrils, a l’edifici eficient del carrer Pau Casals. Un grup d’enginyers vinguts de la seu central a Corea del Sud i un equip tècnic de la seu a Espanya, van estar visitant una de les últimes instal·lacions realitzades pel Grup Solcam on hem utilitzat l’última tecnologia en equips i sistemes de climatització i producció d’aigua calenta amb aerotèrmia, una energia renovable cada vegada més utilitzada.

Els tècnics de Samsung van voler veure de primer mà una instal·lació real feta amb els màxims criteris d’ef20160217_161147 (Copiar)iciència al nostre país. Durant la visita es van mantenir reunions per intercanviar opinions sobre les fases de disseny i muntatge amb l’objectiu de seguir evolucionant els sistemes a nivells més alts, si cap, d’eficiència.

Comparteix: