Li informem que les dades personals formen part del tractament [USUARIS WEB / NEWSLETTER], del que és responsable SOLCAM ENERGIA, S.L., NIF B43717487, amb domicili social a: Av. El Prat, 17 -Pol. Ind. El Prat- 43330 RIUDOMS, E-mail : info@solcam.es, amb la finalitat d’enviar-li el nostre newsletter periòdic, així com informació dels nostres serveis, que siguin del seu interès.

Podrà en qualsevol moment oposar-se a aquest tipus d’enviaments, donant-se de baixa a l’opció corresponent en rebre un butlletí electrònic.

Així mateix, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició i en el seu cas, portabilitat i limitació, enviant un escrit acompanyat d’una fotocòpia del D.N.I a la següent adreça : Av. El Prat, 17 -Pol. Ind. El Prat- 43330 RIUDOMS o bé enviant-ho per correu electrònic a info@solcam.es i acompanyada d’una fotocòpia del seu DNI o document acreditatiu equivalent i indicant a l’assumpte “PROTECCIÓ DE DADES“.

Informació addicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web: +info addicional RGPDUE