Monitoritzar la teva instal·lació d’energia solar

Cada vegada són més les famílies i empreses que opten per l’autoconsum i per l’energia solar. A SOLCAM, oferim als nostres clients la possibilitat de monitoritzar el seu consum i producció.

El sistema que utilitzem és molt fàcil i senzill, el consumidor d’energia solar fotovoltaica pot accedir des de el seu mòbil, tablet o ordinador a les dades pròpies de la seva instal·lació per poder fer així un seguiment de la mateixa.

A SOLCAM donem accés a la plataforma web o a l’App de la instal·lació fotovoltaica on el consumidor pot accedir a dades com: com és el flux d’energia, quanta energia produeix la instal·lació, quan autoconsum genera l’habitatge o empresa, quanta energia requereix de la xarxa elèctrica…

Pot seguir les estadístiques de consum i producció d’energia per hores, dies de la setmana, mesos,… Això ajudarà al consumidor a analitzar els seus hàbits de consum energètic i a valorar si són els adequats per aprofitar l’energia generada o si és necessari fer canvis per adaptar-los a les hores de sol.

Informa’t de les possibilitats que podem oferir-te i comença a estalviar en la teva factura de la llum. Truca a SOLCAM i estudiarem la millor solució pels teus hàbits i la teva forma de vida.

Comparteix: