Solcam, 20 anys en el sector de les energies renovables a Catalunya

Solcam som una empresa nascuda arrel de la inquietud de voler apostar per les energies renovables i amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament sostenible i reduir la dependència dels combustibles fòssils. Avui en dia continuem vetllant per aquest desenvolupament i per donar a conèixer els avantatges, tant econòmics com mediambientals, que aquestes energies ofereixen.

Ara fa dues dècades, el Marc i el Francesc Segura, fundadors de l’empresa, van preveure una clara oportunitat de negoci embarcant-se en el món de les energies renovables, un sector que en aquells temps encara no havia assolit la rellevància actual i que, per tant, els col·locava com a pioners en el sector a Catalunya.

L’energia solar, el nostre punt fort

L’energia renovable, també anomenada energia alternativa o energia neta, és el nostre punt de referència des dels inicis de la companyia, concretament l’energia fotovoltaica, un sector en el qual estem especialitzats i que avui en dia, n’oferim instal·lacions tant en l’àmbit particular per l’autoconsum, com per a indústries. No obstant això, dins les renovables, també treballem amb projectes d’aerotèrmia,
climatització eficient, energia eòlica, geotèrmia… Tot això ha derivat en projectes en els quals un dels principals objectius sempre és l’estalvi energètic.

El futur de les energies renovables
El consum d’energies renovables arreu del món ha estat un factor que ha fluctuat a diferents ritmes al llarg dels últims anys. Espanya, en concret, ha estat un dels estats que ha patit més “sequera d’energies renovables”, ja que les polítiques governamentals mai no han acabat d’afavorir aquest àmbit. Actualment, amb les millores d’aquestes legislacions, a Espanya i Catalunya s’ha pogut començar a veure l’afany per anivellar-se amb la resta del món en aquest camp. “Els governs actuals han agafat la línia de la resta d’Europa i del món: potenciar i creure realment que les energies renovables són part de la solució a la transició energètica”, afirma el Marc Segura, director general de Solcam Energia.

Solcam com empresa referent al territori
Avui dia, a Solcam Energia continuem creixent i defensant el nostre posicionament com una empresa referent en l’àmbit d’energies renovables de la nostra zona. Comptem amb una àmplia cartera de projectes a diverses regions del país que han estat dissenyats pel nostre personal qualificat, amb els últims avenços tecnològics. Un 80% dels projectes anuals són gràcies a les relacions continuades amb els
nostres clients. Una xifra que resumeix la confiança, seguretat i confort dels qui posen el benestar i l’ecologia en primer lloc.

Comparteix: