Solcam inicia un projecte d’instal•lació a Itàlia per a la Casa Generalizia dell Ordine Cistersence

img-20160921-wa0012 img-20160921-wa0011

Amb aquesta instal·lació continua la seva col·laboració amb l’orde del Cister després dels treballs realitzats per l’empresa al monestir de Poblet

L’empresa Solcam Energia SL, amb seu a Torredembarra i Riudoms ha iniciat un nou projecte d’instal·lació fotovoltaica seguint la seva expansió internacional a Itàlia.

Un equip de Solcam Energia, representat pel director econòmic, Marc Segura i el cap d’enginyeria, Jesús García, conjuntament amb els seus col·laboradors italians van visitar la setmana passada Roma per tal d’iniciar el projecte d’instal·lació de 20 Kw sobre la Casa Generalizia dell Ordine Cistersence. L’equip de Solcam ha estat rebut pel Procurador General, Fra Lluc Torcal.

L’obra consisteix en una instal·lació fotovoltaica connectada a la xarxa elèctrica de baixa tensió en la modalitat de “Scambio sul posto”, una modalitat d’autoconsum, on l’usuari consumeix tota la energia produïda instantàniament i l’excedent que pugui tenir és venut a la xarxa. La instal·lació es durà a terme sobre la coberta amb una potència instal·lada de 20kw nominals. Amb aquesta instal·lació es pretén aprofitar la coberta de la Casa Generalizia dell Ordine Cistercense situada a Roma per a la generació d’energia elèctrica d’autoconsum, contribuint d’aquesta forma a la reducció d’emissions de CO2 a l’atmosfera i al foment de les energies renovables.

La instal·lació està formada per 2 sectors corresponents a dues de les ales de l’edifici. Tot i això, els dos sectors es connectaran a un mateix inversor. El sistema de generació fotovoltaic consta de 80 mòduls de 250 Wp que alimenten 1 inversor de 20 kW nominals.

Amb aquesta instal·lació, Solcam continua la seva col·laboració amb l’orde del Cister després dels seus treballs realitzats a Catalunya al Monestir de Poblet.

Comparteix: