SOLCAM rep el Premi Cambra a la Innovació i Transformació Digital

Ahir, 30 de novembre, es va celebrar la gala de lliurament dels Premis Cambra 2022 al Teatre Fortuny, un esdeveniment que la Cambra de Comerç de Reus celebra des de fa anys i com és habitual  vol servir per realçar el talent de les comarques de l’àmbit territorial de la corporació.

Enguany els premis han estat centrats a reconèixer diverses realitats empresarials que s’han distingit per la innovació i la transformació digital.

A SOLCAM, estem molt orgullosos i satisfets per rebre un d’aquests premis per la nostra tasca, assumint que el nostre millor actiu són les seves persones, i treballem intensament a evolucionar cap a una sostenibilitat no només energètica o mediambiental, sinó també social, posant sempre la seva experiència i la seva capacitat d’innovació al servei de les persones.

El premi va ser recollir per la Mònica Codines, Cap d’administració i RRHH de SOLCAM.

En total es van lliurar 29 distincions que serveixen per remarcar la tasca d’institucions, empreses i empresaris que s’han significat per l’aposta tecnològica.

Agraïm a la Cambra de Comerç i a tots els nostres clients la confiança que heu dipositat en la nostra empresa i continuarem treballant per oferir un servei d’excel·lència.

Comparteix: