Presentació de l’equip Montbike Solcam Cycling

El passat dia 11 de març es va fer la presentació oficial de l’equip i la nova equipació del club Montbike Solcam Cycling a les instal·lacions de Solcam.

Aquest equip ciclista, que va néixer en 2017 a Montbrió del Camp, es mou pel simple plaer de compartir una passió en comú i ja compta amb uns 25 corredors de totes les edats. Des de fa tres anys també compta amb un equip infantil, entre 10 i 15 nens, que competeixen també en modalitat de ciclocròs, pista, BTT i carretera.

També compta amb corredors des de categoria prebenjamí fins a sub23 i en el seu palmarès compta amb campionats de Catalunya tant en BTT, com en carretera i ciclocròs. A més, anualment organitzen una prova de la Copa Catalunya BTT infantil a Botarell i l’any passat es van estrenar amb una prova pròpia de la Copa Catalana de carretera en categoria cadet. De cara a aquesta temporada, i després de molts anys sense que s’organitzés a la província, s’encarregaran de portar a Montbrió el Campionat de Catalunya en carretera de les categories cadet i júnior, una prova que tindrà lloc el 6 de juny.

A la presentació van assitir tot el club així com Veerle Cleiren, una de les fundadores del Club, Gerard Ferraté, tècnic de ciclisme i fundador i el Director Executiu de SOLCAM, Marc Segura, patrocinadors principals de l’equip.

Comparteix

Més noticies