Enginyeria

Solcam està orgullós d’haver desenvolupat relacions duradores amb els nostres clients i col·laboradors, arquitectes, dissenyadors, consultors, proveïdors i contractistes.

L’equip d’enginyeria energètica està format per personal qualificat i dirigit al client, que aporta una combinació única de coneixements tècnics i experiència en la execució de projectes.

El 80% del negoci anual de Solcam prové de relacions continuades

El que ens fa diferents

El nostre equip i mètode de treball

L’equip de gestió de projectes de Solcam són experts en dissenyar i implementar estratègies de disseny que resolguin problemes abans que es produeixin. Els tècnics amb experiència en disseny i valoració de projectes asseguren un preu de mercat de múltiples projectes. Amb menys hipòtesis i més mesura de costos reals, els nostres clients poden confiar en que les nostres estimacions siguin veritables i competitives.

L’enginyeria de les instal·lacions són les línies de vida de qualsevol edifici i és important que estiguin dissenyades amb els últims avenços tecnològics. Hem realitzat disseny i redacció de projectes de energies renovables, electricitat, aigua, gas, calefacció i climatització, aerotèrmia, recuperació de calor i aplicacions especials per l’estalvi energètic per a molts dels nostres clients en aquests àmbits i produïm solucions sostenibles i eficients energèticament al llarg dels anys.

Tenim experiència específica en Disseny de Projectes al sector Terciari i Industrial on la complexitat del disseny dels serveis és la més elevada. Els nostres enginyers s’han format en les últimes eines de disseny, així com en eines BIM, que els atorguen quan es tracta de la coordinació complexa i la revisió del disseny. La nostra familiaritat amb diversos codis com ara IPC, ASHRAE, UNE, i la nostra capacitat de seguir els estàndards de redacció específics del client i de la indústria, garanteix solucions flexibles per als nostres clients i assegura lliuraments eficients.

La coordinació en obra, la gestió estricta del pressupost i els procediments d’informació exhaustius són el marc per a cada projecte. La qualitat es garanteix mitjançant un flux d’informació continuat entre el projecte, els contractistes i els consultors.

Els enginyers de Solcam destaquen en el disseny de sistemes d’energia eficient i respectuosos amb el medi ambient.

Obrir xat
Hola 👋
Podem ajudar-li?