L’energia solar fotovoltaica aprofita la radiació solar per generar electricitat

En augment

Cada any són més i més domicilis i empreses que prioritzen l’energia del futur

En els últims 15 anys hem vist com ha passat de petites instal·lacions per alimentar cases aïllades, fins avui en dia que ja forma part del mix energètic de qualsevol país desenvolupat.

A tot arreu

Habitatges, edificis, comerços, fàbriques i fins i tot pobles sencers

Poden tenir l’energia solar fotovoltaica com la font principal, a vegades l’única per disposar de tota l’energia necessària per desenvolupar la seva activitat habitual.

Al detall

Assessorament personalitzat per instal·lacions renovables sostenibles i rendibles.

A Solcam som conscients de la importància de triar la millor solució per a les necessitats energètiques de cada client. És per això que no només els oferim una ampla gamma de productes, sinó que també els donem un assessorament personalitzat per a les seves necessitats específiques.

Li proporcionarem informació detallada sobre les instal·lacions renovables que estiguin en funcionament perquè pugui veure els seus avantatges i rendibilitat. A més a més, li oferirem un estudi tècnic i econòmic completament personalitzat, amb el qual podrà veure de forma clara les opcions que millor s’adapten a les seves necessitats i possibilitats.

La nostra filosofia és garantir la satisfacció del client i apostar per un futur més sostenible, així que posarem tots els nostres recursos i coneixements a la seva disposició per aconseguir-ho.

Tipus d'instal·lacions

Obrir xat
Hola 👋
Podem ajudar-li?