Calefacció i ACS

Solcam ofereix solucions eficients per a la calefacció i la refrigeració d’edificis residencials terciaris i industrials.

Sistemes residencials

És fàcil pensar en una casa còmoda, càlida i seca a l’hivern i fresca a l’estiu, un servei ininterromput d’Aigua Calenta Sanitària, sense salts de temperatura i amb rapidesa, amb productes d’alta qualitat, respectuosos amb el medi ambient i atents al consum d’energia i al balanç ecològic, gràcies a l’experiència de l’equip de disseny i instal·lació de Solcam.

La gran atenció a l’estètica i al rendiment pot transformar la comoditat de la llar en un moble, en sistemes de calefacció i aire condicionat compostos per:

amb sistemes de comptatge per a la gestió del consum

Sistemes comercials

La seguretat i el benestar en el lloc de treball estan garantits per sistemes de calefacció i aire condicionat dissenyats per a grans superfícies, on l’estalvi energètic i l’eficiència del sistema transformen el lloc de treball, millorant l’ambient i el rendiment gràcies al confort segur del sistemes dissenyats per Solcam, com per exemple, sistemes de climatització, utilitzant unitats de tractament d’aire i el sistema de conductes.

Producció de grans quantitats d’Aigua Calenta Sanitària per a hotels o per processos industrials. Els sistemes de calefacció i aire condicionat i ACS consisteixen en:

per a edificis industrials i comercials amb aplicació de sistemes de monitoratge per a la gestió del consum per unitat

Obrir xat
Hola 👋
Podem ajudar-li?