Impulsant l’eficiència energètica a Catalunya: descobreix els ajuts disponibles

En un món cada cop més conscient de l’importància de la sostenibilitat i la reducció d’emissions, l’eficiència energètica ha esdevingut un objectiu fonamental. A Catalunya, aquesta tendència no és diferent. Des de fa anys, la regió inverteix en el camí cap a un futur més sostenible i una de les eines clau per aconseguir-ho és mitjançant el suport a individus amb ajuts per la instal·lació de panells solars i altres fonts d’energia renovable com l’aerotèrmia. Així s’implementen mesures que redueixen el consum d’energia no renovable i conseqüentment l’empremta ambiental.

Els diferents ajuts disponibles a Catalunya per fomentar l’eficiència energètica són:

  1. Ajuts a les actuacions de millora de l’eficiència energètica en habitatges: Ajuts europeus per a la millora de l’eficiència energètica dels habitatges.
  2. Bonificacions de l’IBI a diversos municipis: fins a un 50% durant 12 anys: Bonificació a l’Impost de Béns Immobles que regeix cada ajuntament per la instal·lació de panells solars a l’habitatge.
  3. Deduccions de l’Impost de la Renda (IRPF): fins al 20%: Deduccions per les quantitats invertides en obres de rehabilitació per a la millora de l’eficiència energètica.

Els ajuts d’eficiència energètica disponibles a la regió ofereixen una oportunitat per a fer el pas cap a un consum d’energia més responsable.

A Solcam entenem la importància de la transició energètica i t’ajudem a cada etapa del procés. Si estàs cercant formes de contribuir de forma activa a la reducció de la teva empremta ambiental mitjançant la reducció de l’ús d’energies no renovables contacta amb nosaltres i des de l’equip comercial t’indicaran quin dels ajuts s’adapta millor a la teva situació específica i ens encarregarem de portar a terme les sol·licituds i els tràmits necessaris perquè puguis aprofitar al màxim les oportunitats disponibles.

Comparteix

Més noticies

Obrir xat
Hola 👋
Podem ajudar-li?