X cursa de Transports del Camp de Tarragona

En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, l’Associació Promoció del Transport Públic i l’ATM (Autoritat del Transport Metropolità) van organitzar la desena edició de la Cursa de Transports del Camp de Tarragona. Aquest esdeveniment, que cerca conscienciar sobre la importància de la mobilitat sostenible i l’ús del transport públic, va reunir una quarantena de participants que es van desplaçar des de diferents municipis fins a Vila-seca, on va tenir lloc la cursa. L’objectiu era clar: analitzar el cost econòmic, el temps invertit i l’impacte ecològic de diferents modalitats de transport.

Com a Solcam vam participar tant en cotxe elèctric, com en bicicleta, sempre amb l’equipació del nostre equip de ciclisme Montbike-Solcam Cycling Team.

Comparteix

Més noticies

Obrir xat
Hola 👋
Podem ajudar-li?