Èxit d’Exproreus 2023: Una valoració positiva amb la participació de Solcam Energia

  • L’esdeveniment Exproreus 2023 ha acabat amb un èxit rotund.

  • Aquesta fira, que s’ha convertit en un referent a la província quant a fira multisectorial, ha demostrat que la qualitat supera la quantitat, amb assistents que van arribar amb un interès clar en l’adquisició d’instal·lacions relacionades amb l’energia fotovoltaica i aerotèrmia.

Marc Segura, CEO de Solcam, una de les empreses líders al sector d’energia renovable, va expressar la seva satisfacció per haver participat novament en aquesta fira. “Participar cada any a Exproreus és un veritable plaer per a nosaltres”, va declarar. “És un espai on no només podem mostrar les nostres darreres innovacions, sinó també interactuar amb clients i col·laboradors”.

Tot i que l’afluència de públic va ser sensiblement inferior a la de l’edició del 2022, la qualitat dels assistents va ser destacable. Els visitants d’Exproreus 2023 estaven clarament compromesos amb la transició cap a fonts d’energia més netes i sostenibles. Això es va traduir en un nombre més gran de sol·licituds d’informació i contacte mes madurs,  amb clients potencials interessats en l’energia fotovoltaica i aerotèrmia.

Un dels punts més destacats d’Exproreus 2023 va ser la impecable organització per part de FiraReus, l’equip darrere d’aquesta fira. Des de la disposició dels estands fins a la programació d’esdeveniments i conferències, tot dissenyat per maximitzar el valor per als expositors i visitants. 

Des de Solcam, esperem amb entusiasme l’edició del 2024 i les oportunitats que comportarà.

Comparteix

Més noticies

Obrir xat
Hola 👋
Podem ajudar-li?