Jornada amb premsa local a Tarragona

El punt de partida d’aquesta jornada va ser una visita de les instal·lacions del pavelló del Morell, un lloc que representa la nostra visió d’un futur més sostenible, amb un èmfasi especial en el concepte d’autoconsum compartit entre edificis, vam mostrar com les tecnologies d’energia renovable poden no només reduir costos, sinó també enfortir la col·laboració i la independència energètica a la comunitat local.

Més tard, es va realitzar una presentació comentant les dues dècades de lideratge al camp de les energies renovables. Durant aquesta presentació, es van repassar els èxits més notables de l’empresa al llarg de la seva trajectòria, amb projectes pioners en energia solar com la instal·lació realitzada al monestir de Poblet, el primer monestir d’Espanya que es compromet fermament amb el Medi Ambient, on l’energia solar es fa servir en gairebé tot el recinte monumental.

Després de la presentació dels 20 anys de Solcam Energia, es va donar pas a les preguntes de la premsa local, aquest intercanvi va permetre aclarir dubtes i aprofundir en la visió i estratègia de Solcam Energia, així com en l’impacte de les iniciatives.

La jornada va finalitzar en un dinar al Posit del Serrallo, un ambient que va fomentar la conversa i l’intercanvi d’idees. Es van debatre diversos aspectes d’interès actual per al món de les energies renovables, com ara les perspectives de creixement al sector, la importància de la col·laboració amb la comunitat i la necessitat de continuar avançant en la direcció de la sostenibilitat.

Comparteix

Més noticies

Obrir xat
Hola 👋
Podem ajudar-li?