Creu Roja organitza el primer còctel-sopar solidari a favor de les persones vulnerables

Estem molt orgullosos de compartir l’assistència de l’equip Solcam a l’esdeveniment organitzat per la Creu Roja a la demarcació de Tarragona: el 1r Còctel – Sopar Solidari. Aquest esdeveniment és una oportunitat per unir-nos i enfortir l’atenció directa a les persones en situació de vulnerabilitat social a la nostra província.

L’esdeveniment va ser una vetllada on la solidaritat i la comunitat es van unir en un ambient acollidor. Es va obrir amb unes paraules de Marina Peláez, la Vicepresidenta Provincial de Creu Roja Tarragona. El seu discurs ens va recordar la importància de la solidaritat i com un petit acte de generositat pot marcar una gran diferència a la vida de les persones en situació de vulnerabilitat social a la nostra província.

Després de les paraules de Marina, vam començar el sopar tipus còctel. Durant el sopar, es van vendre butlletins a tots els presents per participar en el sorteig solidari de quatre premis.

Finalment, va arribar el moment del sorteig solidari, tancant la vetllada l’alcalde de Salou, Pere Granados, valorant la gran tasca de la Creu Roja com a institució, no només a Salou, sinó en l’àmbit internacional.


Aprofitem aquesta ocasió per agrair a tots els que van assistir i van contribuir a aquesta causa solidària.

Comparteix

Més noticies