Descobrint les últimes tendències en energia i medi ambient a Genera 2024

Dimecres i dijous passat, l’equip de Solcam va assistir a Genera, la Fira de l’Energia i Medi Ambient, celebrada a IFEMA. Aquest esdeveniment, que aplega els principals actors del sector, va ser una oportunitat per al nostre equip tècnic i comercial de submergir-se en un món d’innovació i descoberta.

Durant aquests dos dies, els nostres representants van poder explorar una àmplia gamma d’estands de proveïdors, on es van presentar els darrers avenços tecnològics i les tendències més recents en l’àmbit de l’energia i el medi ambient, des de solucions d’energia renovable fins a tecnologies emergents en eficiència energètica.

Un dels aspectes més destacats de la nostra experiència a Genera va ser l’oportunitat d’establir contactes amb altres proveïdors de la indústria i experts en diversos camps relacionats amb l’energia i el medi ambient, explorant possibles col·laboracions i associacions estratègiques per al futur.

A més, vam participar en diverses conferències i sessions informatives on es van discutir temes d’actualitat, com ara la transició cap a les comunitats energètiques, les polítiques de sostenibilitat en l’àmbit global, entre d’altres.

Estem emocionats de portar aquest coneixement i aquestes connexions a la nostra tasca diària a Solcam, on continuarem treballant per impulsar la innovació i promoure la sostenibilitat en tot allò que fem.

Comparteix

Més noticies

Obrir xat
Hola 👋
Podem ajudar-li?