SOLCAM aconsegueix la certificació ISO 9001:2015 aplicada al disseny, instal·lació i manteniment d’instal·lacions d’energies renovables

  • Solcam, líder al sector de les energies renovables, obté la certificació ISO 9001:2015, la qual reconeix la qualitat i eficàcia del seu sistema de gestió.
  • L’obtenció de la ISO 9001:2015 és un reflex del compromís de SOLCAM amb l’excel·lència i la millora continua.

 

La norma ISO 9001:2015 és una norma internacional que especifica els requisits per a un sistema de gestió de la qualitat (SGC), publicada per la Organització Internacional de Normalització (ISO), essent la norma de gestió de qualitat que cerca millorar la confiança i satisfacció del client, la motivació i la implicació de l’alta direcció, des d’un enfocament basat en processos i la millora contínua.

 

Els beneficis d’obtenir la Certificació ISO 9001:2015 són:

 

  1. Millora de la satisfacció del client, ja que la certificació assegura que els productes i serveis oferts compleixen consistentment amb les expectatives i necessitats del client.
  2. Eficiència operativa, respecte a l’eficiència de processos interns, reduint costos per a l’empresa i, per tant, pel client i reduint també els temps d’aplicacions.
  3. Millora continua, amb el compromís de SOLCAM per continuar perfeccionant els processos i serveis i així oferir solucions més innovadores i eficients.
  4. Confiança i credibilitat, al moment de complir amb els estàndards internacionals de qualitat.
  5. Compliment regulatori, ajudant a l’empresa a assegurar-se que compleix les normatives legals i reglamentàries aplicables.
  6. Augment de la motivació dels empleats, ja que treballar en una organització estructurada i amb processos clars, els empleats es poden sentir més valorats i motivats.

 

És per això que obtenir la certificació ISO 9001:2015 millora la qualitat i serveis de l’empresa, optimitzant els processos interns, millorant la satisfacció del client. 


I així ens ho ha explicat la Pili Berenguer, Responsable del Sistema de Gestió de la Qualitat de SOLCAM: “Després de 21 anys dedicats a les energies renovables, superant les diverses crisis que han tocat a aquest sector, obtenir la certificació ISO 9001:2015 ha estat un procés llarg i complexe, però necessari per a enfortir la nostra estructura operativa i garantir que disposem d’una visió i acció basada en la qualitat. Aquesta certificació també ens impulsa a continuar millorant i reforça la nostra posició com a líders al sector de les energies renovables.”

  •  

Comparteix

Més noticies

Obrir xat
Hola 👋
Podem ajudar-li?