El temps d’instal·lació de panells solars al detall!

Un dels dubtes que sorgeixen quan vols instal·lar-te plaques solars a casa és, quant de temps triguen a instal·lar plaques solars?

En un món en evolució constant cap a la sostenibilitat i l’energia renovable, la instal·lació de plaques solars ha guanyat terreny com una forma eficient d’aprofitar l’energia del sol i reduir la nostra dependència de fonts d’energia tradicionals. Tot i això, un dels aspectes que sovint genera dubtes és el temps que porta instal·lar aquestes plaques en una llar.

A Solcam, oferim solucions ràpides i eficients per a la instal·lació domèstica de plaques solars, aconseguint completar aquest procés, generalment, en tan sols 48 hores.

El procés d’instal·lació de panells solars es pot dividir en diverses etapes, cadascuna amb el seu propi temps d’execució:

1. Obtenció de la llicència d’obra:

El primer pas és sol·licitar la llicència d’obra a l’ajuntament. Aquest tràmit pot variar àmpliament en la durada, depenent de l’ajuntament i el procediment administratiu.

2. Instal·lació física dels panells solars:

Un cop comptat amb la llicència d’obra, la instal·lació física dels panells solars pot prendre al voltant de 48 hores. Aquest termini es pot veure afectat per la mida i la complexitat de la instal·lació, ja que projectes més grans poden requerir un temps addicional.

3. Procés de legalització i aprovació:

Després de la finalització de la instal·lació, comença el procés de legalització amb la distribuïdora local i la comunitat autònoma. Aquest pas es pot estendre entre 1 i 2 mesos, depenent de la regió i els procediments específics de la companyia distribuïdora.

És important tenir en compte que aquests terminis són aproximats i poden variar segons les circumstàncies individuals de cada instal·lació i ubicació geogràfica.

A Solcam Energia, treballem per optimitzar cada fase del procés d’instal·lació per minimitzar els temps d’espera i oferir als nostres clients una transició ràpida i fluida.

Comparteix

Més noticies