Bateria Tesla Powerwall

Powerwall és una bateria que emmagatzema energia, detecta talls de subministrament i es converteix automàticament en la font d’energia de casa si la xarxa elèctrica deixa de funcionar. A diferència dels generadors, Powerwall manté els llums encesos i els telèfons carregats sense manteniment, sense combustible i sense soroll. Combineu-la amb energia solar i recarregueu amb la llum del sol per mantenir els seus equips en funcionament durant dies.

Què necessites saber?

Powerwall redueix la dependència de la xarxa elèctrica en emmagatzemar energia solar per utilitzar quan no brilla el sol. Feu servir Powerwall en solitari o combineu-la amb altres productes Tesla per estalviar diners, reduir la seva empremta de carboni i preparar la seva llar per als talls de subministrament elèctric.

Amb l’aplicació de Tesla, podeu supervisar la producció i el consum d’energia de la vostra llar en temps real. Establiu les vostres preferències per optimitzar la vostra independència energètica, protegir-vos contra els talls de subministrament o per estalviar. Gràcies a les alertes instantànies i l’accés remot, podeu controlar el vostre sistema des de qualsevol lloc.

Amb una instal·lació senzilla i un disseny minimalista, Powerwall complementa una gran varietat d’estils de llar. El seu disseny compacte i integrat ofereix opcions de muntatge versàtils tant per a espais interiors com a exteriors.

Especificacions de Powerwall

Capacitat energètica

13,5 kWh - Nivell de descàrrega al 100% - Eficiència de cicle complet del 90%

Potència

7 kW pic/5 kW continu - Transició ràpida del mode de recolçament monofàsic - Sortida d'ona sinusoïdal pura

Grandària i pes

Al. x An. x Fon.: 45,3" x 29,6" x 5,75" - 1150 mm x 753 mm x 147 mm - 114 kg

Instal·lació

Muntatge a terra o la paret - A interiors o exteriors - Fins a 10 unitats Powerwall - De -20 °C a 50 °C - Resistència a l'aigua i la pols IP67

Certificacions i garantia

Compleix les normatives de seguretat locals - 10 anys

Som instal·ladors certificats de productes Tesla, contacta amb el nostre equip per configurar els teus productes Tesla.

Obrir xat
Hola 👋
Podem ajudar-li?